Moderne vergaderlocatie en ambachtelijke catering

High Tech Campus

Congressen en seminars op The Strip

The Strip is het perfecte decor voor congressen, seminars of andere evenementen. The Strip beschikt over de meest moderne vergaderruimtes met hightech faciliteiten en een auditorium, geschikt voor 300 gasten. Het is gemakkelijk bereikbaar door de gunstige ligging vlakbij de A2 en A67 en voorzien van uitgebreide gratis parkeermogelijkheden.

Wat ons grand café  je biedt :

  • borrels tot 200 personen
  • dineren en lunchen tot 150 personen
  • bier- en wijnproeverij
  • externe catering
  • vergaderingen en workshops
  • vernieuwd terras met 80 zitplaatsen
  • gratis parkeren
  • gratis Wifi

Maatschappelijke bijdrage

Met de culinaire invulling van The Colour Kitchen maak je van je evenement niet alleen een succes, je draagt ook direct bij aan ons maatschappelijk doel: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans geven door hen een horeca-opleiding te bieden.

Evenementen organiseren

Het is ook mogelijk andere evenementen te laten organiseren op The Strip door The Colour Kitchen. In combinatie met de andere horecalocaties en het Conference Centre zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen

Neem vrijblijvend contact met ons via htceindhoven@thecolourkitchen.com

Zaalverhuur High Tech Campus

Kubus

De Kubus is een glazen zaal op de eerste verdieping en heeft een fantastisch uitzicht op het meer. Als je een sfeervolle ruimte zoekt voor een borrel, workshop, lunch of diner, dan is deze zaal zeer geschikt. De kubus is niet geheel geluiddicht en daardoor minder geschikt voor vergaderingen. De ruimte is niet toegankelijk voor mindervaliden.

Golf

De Golf is een zwevende open ruimte op de eerste etage en door zijn vorm geschikt voor lunch, diner en borrel. Ook toegankelijk voor mindervaliden.

Terras

Ons ruime en zonnige terras is de ideale plek om na je vergadering of evenement te genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een drankje, hapje of diner. Ons terras biedt ruimte voor grote groepen, tot 225 personen.